Ramazan geliyor dedim ve bir tane iftar sitesi açayım dedim
İftarsaatleri. COM/NET/ORG dolu olduğundan bende .TK uzantısını almak zorunda kaldım ve istediğim kelimelerde iyi yerlere geldim.
Ve birisinden sponsor host aldık adamı 4 gün bulamadım forumda hosttan problem çıktı host sahibine ulaşamadım ve mecburen hostu değiştirmek istedim ve değiştirdim
Yine bir host daha aldık site
1 gün DNS yüzünden kapalı kaldı , Siteye bir girdim anasayfa tema dosyaları ve index dosyaları değişmiş nedir neyin nesidir diye araştırırken
İframe Virüsü diye söylediler ve bunu temizledik
.
Neyse yine sitem güzel gidiyordu ve bu hosttada ikide bir sayfa görüntülenemiyor hatası aldım ve hostu değiştirdim
yeni bir alalım diye foruma konu açtık yine birisini bulduk bu sefer Hostta şifremi değişitiremiyorum neyse bu sorun sayılmaz gibi diyebiliriz , am Worpdress kurulmuyor kaç kere silip yeniden FTP'ye dosyaları attım olmadı arkadaşa söyledim o da kuramadı , baktık yine hayır yok hostçuya başvurdum oda ne ettiyse kurdu. ama o'da anaklasöre atmamış anaklasöre atalım derken site şekli şemali değişti Foruma konuda açtım birkaç kişide problemliymiş bu Wordpress'ten bende yine host değiştirdim
Bu arada
google sitemi
zararlı site olarak gösterdi Bunuda düzelttik
Bir host daha değiştirdik bu sefer yine iframe virüsü girdi yine düzelttik ve bu arada bilgisayara virüs girdiFormat atalım dedik Format attık nasıl olduysa Administrator 'a şifre vermedim halde Bilgisayarı açarken şifre istedi yine üstüne format attık sorun çıktı yine attık yine attık 4 kere format attım sonuncuya düzeldi gibi yine bu arada bilgisayarın CD-RW 'si mi ne bozulmuş bununla uğraştık Bilgisayarcıya getir götür
Bu seferki son hostum olacağını ümit ediyordum ve hosta geştim yine 1 GÜN DNS 'nin Aktifleşmesini bekliyorum 1 Gün geçti host açılmıyor sonra hostcuya başvurduk o da sunucuda problem var BOTNET yiyoruz felan dedi 3 günde onun yüzünden site kapalı kaldı en sonunda site açıldı derken zar zor wordpress'i kurduk
Tam sitem düzene girmişken şu an site: yine
İşin garip tarafı bu yazıyı yazarkende Elektirikler gitti