Evliliği dert, sıkıntı, stres vs. olarak düşünüyorsanız zaten evlenmeyin bence karşınızdakine yazık.
Evlenmiş yada ucundan bile geçmiş birisi değilim henüz çok genç olduğumu düşünüyorum ama evlilik bence hayatındaki en önemli kararlardan bir tanesi insanın hatta ve hatta en önemlisi.
Evlilikte küçük değil büyük çapta düşünüp ona göre karar vermek lazım bence.
İleride doğucak çocuklar, aile içindeki geçim/geçimsizlik bu çocuklara nasıl yansıyıcak ve topluma sizin kanınızdan canınızdan nasıl bir "insan" karışıcak bence çok önemli konular.

Evlenilecek kız konusuna gelirsek eğer şahsi fikrim iyi veya kötü çok küçük yaşlardan bir ilişkiye başlamak kısacası anlatmak istediğim ben evleniceğim kişinin benden önceki hayatını bilmek isterim.Küçük yaştan başlamaktaki kastımda bu önceki hayatıda ben olayim
Mağlesef şu an toplumda erkek ve kız arasında çok sağlam dostluklar kurulamıyor büyük bir yüzdeyle erkeklerden kaynaklanan sorunlar Herşeyin yeri, zamanı ve KİŞİSİ var..Her kızada aynı gözle bakılmaz.

Kendimi bu açıdan çok şanslı görüyorum herşeyimi paylaşabiliceğim ve herşeyin yerine koyabiliceğim mütiş insanlar tanıyorum kız olarak.
Arkadaştan, candan, kardeşten öte..
Onların isteklerini, düşüncelerini çok daha yakından bilmek ileride müthiş bir avantaj olucak..Bu kadar şeyi paylaşabilmek içinde biraz kaba tabirle "adam" olup gerçekten bir kız arkadaş edinmeli

O kadar çok tartışıcak, konuşucak konu varki şu anki kız veya erkek bireyler yani yeni nesil için ama konuşmaya değmez boşverin gitsin

Aslında boşuna yazdım bu kadar Arda ( H5PY0 ) o güzel yazıp özetlemişi ki aslında konuyu yinede kendi içimdekileri biraz dile getirmek istedim