İstediğiniz kadar uğraşın. Ben diyorumki olay google olayı değil. Dünyanın
biton ülkesi ermeni soykırımı muhabbetini tanımış. Siz google bişeylerin reklamını kaldırdı diye ayağa kalkın. Google a erişim engellense ne olacak? ne değişecek ? Ülkeler kabul etmiş zaten. Bitane şirket kabul etse ne olur etmese ne olur ? Neyse siz vay efendim google nasıl yayınlamaz o reklamları diye sinirlenmeye devam edin. Aman ha bu konuyla mücadele etmeyen, sanki alakaları yokmuş gibi izleyen devlet büyüklerini tepki vermeyin. Gidin erişimin engellenmesi için dava açın. Sonra bütün dünya herşeyi görsün biz kafayı kuma gömmüş olalım, biz görmeyince de sorun kalmasın. Tebrik ederim.
KR@LKSK ve sedata katılıyorum.KR@LKSK şöyle bi düşün sende bi mail atsan varsa sitelerinde yayınlasan herkes birer mail atsa google bu durumun yanlış olduğunu anlar.Yıllardır google bize karşı hatalar yapıyor gerek google earth e gerekse çeviride hep doğu yerlerini kürdistan olarak gösteriyor.Ben bi gün googlenin karşısına dişli bi rakip çıkıcağına inanıyorum aynı şekilde ttnetinde.Biz öyle bi milletiz ki örneğin ttnet interneti yavaş versin dümdüz gidiyoruz ttnete ancak onca şikayet eden var ve bize pahalı sattığını bilen kişilerde çok ancak bir kişi kalkıpta demiyor ki klavye arkasından isyan yapmayın gelin topluca ulaştırma bakanlığına yazı yazalım vs hep pasif kalıyoruz bu hertürlü alanda var.Google heryerde anasayfa değil google sadece bizim gibi arama motoruna muhtaç ülkelerde anasayfa.Büyük sitelerin çoğu Türkiye de isim yaptı çünkü burda internet potansiyeli var ama değerimizi bilen yok ve biz bazı şeylere çok bağlı kalıyoruz.Yarın anasayfanızı mynet.com yada yahoo veyahutta bing.com yapın desek kaç kişi yapar.?