sedat40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KR@LKSK derine inmesi gerekenler kimler?
Hoş buna vevap versen ne olur ki?
Google indexlerinden silinmek, adsense hesabının banlanması ve para kazanmaktan vazgeçmek gibi sonuçları göze alabilecek kaç kişi çıkar ki. Belki 5 - 10 tane adam. İşte o ADAMlardan biri benim dostum.
Eğer bu işe taraftar bulamazsam google servislerini didik eder, google erişiminin kapatılması için dava açacak bir konu bulurum, diğer forumlarda da biraz uğraşayım taraftar bulamazsam kendi gücümle birşeyler yapmaya çalışırım.
Sen keyfini bozma ben senin içinde uğraşırım. Olabildiğince de derine inmeye çalışırım.
Sağlıcakla kal, dertsiz tasasız kal.
İstediğiniz kadar uğraşın. Ben diyorumki olay google olayı değil. Dünyanın biton ülkesi ermeni soykırımı muhabbetini tanımış. Siz google bişeylerin reklamını kaldırdı diye ayağa kalkın. Google a erişim engellense ne olacak? ne değişecek ? Ülkeler kabul etmiş zaten. Bitane şirket kabul etse ne olur etmese ne olur ? Neyse siz vay efendim google nasıl yayınlamaz o reklamları diye sinirlenmeye devam edin. Aman ha bu konuyla mücadele etmeyen, sanki alakaları yokmuş gibi izleyen devlet büyüklerini tepki vermeyin. Gidin erişimin engellenmesi için dava açın. Sonra bütün dünya herşeyi görsün biz kafayı kuma gömmüş olalım, biz görmeyince de sorun kalmasın. Tebrik ederim.