Herkese göre r10 ve r10'un destek anlayışı farklıdır ama bana göre R10 2005 ve 2006 yıllarında destek veren bir forumdu. Ondan sonra çoğunluğu gereksiz mesajlar,tartışmalar ile devam etti.

Şuanda forumdaki üyelerin büyük bir bölümü arama yapma özürlüsü. Bazen bakıyorum konulara adsensede 4yıl önce sorduğu soruyu aynen sormuş. Küfür gibi geliyor artık pinim ne zaman gelecek denilince. Bir insan yeni başlamış,bilgisiz olabilir ama arama yapabilir veya msn listesinden birine danışabilir.

Domain bölümünde %80-%90 jenerik olmayan, dandik diye tabir ettiğimiz domainler var ve hepsine jenerik yazılıyor. Anlatmaya çalışıyorsun kötü sen oluyorsun,küfür yiyorsun,-rep alıyorsun v.s.

Scriptler için yardm baslıgı açıldı ilk başta iyi gidiyordu ama tekrar arama yapmadan veya adam script yardım bölümünü abartmış portal scripti,haber scripti herseyi bedava ve sorunsuz bekliyor. Utanmasa içerikleri de siz girin diyecek hale gelmiş.

Hosting bölümünde ilk günden itibaren söylediğimiz sorun devam etti "Nicki internet hizmetleri", "Havada takla atarım hosting hizmetleri" hatta a.ş bile yazanlara yani çoluk cocuk,özenti ve firma olmakla alakası olmayan kisilerin host satmasına izin verilirse,

Kullanışlı bir kod,bir site,bir toplist listesi bir mödül paylaştığın zaman bunun suyunu çıkarırlarsa üstüne bunu sağlayan kişiye birde ddos v.s tarzı saldırı yapılırsa,

Para için insanlar değişip en yakın dostunu,arkadaşını satar arkasından iş çevirirse ve para kazanacağım diye din,iman tanımazsa,

Günde 5-6 saat vakti olup ta burda 2-3 saatini harcayan adam sonunda küfür,saygısızlık görüp kendi işini yapamıyorsa,

Ben destek yapmayana,hatta foruma 10dk girip sonra çıkan kişilere hak veririm. Kendini yırtıp neden yardımcı olsunki ? Ayda 5-6 konuya yardım eder yeterlidir. Daha fazla kendini yorup günde 2-3 saat neden forumla uğraşsınki kendi işleri varken. Forumun sahibinin işini kimse üstlenmek zorunda değil bence. Bu yüzden son olarak diyebileceğim bir konuda sıkıntınız var ise pm ile ya da msndeki arkadaşlarınıza sormanız daha mantıklıdır.