Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi DTS yetkilierine ulaşmakda zorluk çektiğimden dolayı buradan duyuru yapmak zorunda kalıyorum.

DTS nin bizde bulunan bir sunucusunun 2.diski tamamen yanmış durumda olduğu kesinleşmiştir.
Tatilde (Balayı) olduğumdan dolayı destek konusunda bir kaç saatlik gecikmeli olarak hizmet veriyoruz.

DTS yetkileri tarıfından bize ulaşan ilk bilgi durduk yere makine çalışırken diskin çıkartıldığını söylemişlerdi.Profilo telekom ile görüşmemde böyle birşeyin kesinlikle olmadığını doğruladılar.(Datacenter ben talimat vermiş olsam bile sunucuyu kapatmadan kesinlikle disk çıkartılmayacağını bilir.)

Sunucuya KVM ile girdiğimde bios da diskin görmediğini farkettim ve başka bir makinedede diski denediğimde aynı şekilde diskin çalışmadığı ve diskin yandığı kesinleşmiştir.

Eski müşterilerimizin de dts ile çalıştığını az önce öğrendim ve kendilerini DHS nin ortağıyımış gibi tanıtmışlar. Böyle birşey katien yoktur.

DTS nin 3 ay içinde 2.disk patlatışı kendilerine bundan sonra yeni disk temin edilmeyecektir.(Yeni disk ücreti göndermeden.)
Yeni yaktıkları disk sıfır 500 gb seagete baracuda 32 cache 7200 prm. 1.ayı daha dolmamıştı.

Yedekleri olmayan müşterilerine şimdiden geçmiş olsun.

Saygılarımla ;
DHS INTERNET TEKNOLOJILERI
Harun DURAN