satın aldığımı belirten mesaj
berkay7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı artırmama sebep olan kişi teklifini iptal etmiş, ilginç oldu tabi.. bende 16 tl ye çekebilirdim.. neyse bu tarz oyunlara gerek yok. Eğer söylendiği gibi site 200+ hit varsa siteyi alıyorum.. süre doldu zaten..
Arkasından kendisinin yolladığı mesaj
Harun_gemLik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam satmıyorum arkadaşlar.... polemiğe gerek yok
satışı iptal etmesi üzerine yazdığım mesaj
berkay7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bişeyi satışa çıkardın, teklif verdik alıyoruz.. kafana göre çıkıp satmıyoum diyosun.. - repmi veririm.. sorun değil.
1.5 saat sonra onun attığı mesaj. (Benim teklifimi geri çekerim bilmem ney dediğimi iddia ettiği mesaj) 1 lirada olsa 1000 lirada olsa satarım diyor, ancak 1. mesajını ilk düzenlediğinde 20$lık siteyi 30 tl ye almaya çalıştı olarak değiştirmişti.
Harun_gemLik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem teklif verdin alıyorsun'da aşağıdaki postu neden atıyorsun. Yok telifimi geri çekerim bilmem ney?
Sana adam akıllı pm de açıkladım. Polemik çıkmasın dedim..
Almaya niyetın varsa adam akıllı bir pm atarsın (benim sana attığım gibi) kardeşim benim teklifim geçerlidir. Bende 1 lirayada olsa 1bin lirayada olsada veririm. Önemli olan yaklaşım tarzı.
Hiç birşey açıklama yapmadan trade atamassın.
Niyetin ciddiyse ver teklifini vereyim siteyi. uzatmanın manası yok
1-Önce site fiyat artırmalarımızı yapıyoruz, bir arkadaş çekilince aslında onunla birlikte yükseltilen fiyattan site bana kalıyor.
2-Ben buna olan sitemimi belirttim ve dedim ki, olay çıkmasın bu fiyattan alıyorum.
3-Siteyi satan kişi gelip msj atmış, siteyi satmıyorum diye. Buradan da, pm dende.
4-Bende eğer kafasına göre haraket edip satmazsa -itraderimi vereceğimi söylüyorum.
5- -itraderi veriyorum
6- Kişi 1. mesajını 20$lık siteyi 30 TL ye almaya çalıştı olarak değiştiriyor
7- Bana ''Teklif verdi Siteyi almamk için bin dereden su getirdi '' yazarak -itrader veriyor.
8- Bana pm atıyor

Kardeşim sen bana açıklayıcı bir pm attın mı?
Anlamadan dinlemeden - trade veriyorsun.
Siteyi alcaksan mana bulmassın yok o teklifini geri çekti bende çekerim 16 tl ye felan.
Ben sözümün eriyim sadece o kadar kişi mana bulunca sinir oldum satış iptal dedim senide ciddi görmedım postlarında. Eğer alıcaksan siteyi Teklifini hesabıma geç.
butur.net.tr de hesab aç domaini hemen yönlendireyim.
Ama öncelikle verdiğin - tradeyi sildir.
Eğer ödeme yapmassan report edicem. Teklifinin ödemesini yap -trademi sildir.
ben sözümün eri oluyor. En az 100 Lira edecek siteyi sende kaldı diye veriyorum. Sende teklifinin arkadasında dur o zaman ödemeyi hemen geç siteyi hemen al - tredemi sildir

9- Gidip 1. mesajı tekrar değiştiriyor ve Berkay dan ödeme bekleniyor diyor.
Şimdi 7,8,9 maddelerin hepsini kendi kafasına göre kuruyor. Yok ödeme yap siteyi satıcam diye geliyor.. Siteyi satmamakdan vazgeçtim vs. diye. Bi yandanda haksız yere -itrader veriyor. Değiştirilen mesajları göremiyorsunuz sanırım ki bu konuda bişey yapılmıyor. Umarım açıklayıcı birşekilde anlatmışımdır.