Google ana sayfasını aç. Arama kutusuna birşey aramaya başladığında artık google ne aradığını az çok kesitrdiğinden sana listeleme yapmaktadır değilmi. Ki ayrıca en çok ne tür aramalar yapıyorsan o yönde kelimeleri sana sunmaktadır... Bunu nasıl beceriyor sanıyorsun.
Bence kesinlikle sitede kalma süresi ve siteden gezilen sayfa süresi sitenin sıralamasına etki etmektedir...
Bir site ile bunu denedim ve evet başarıya ulaştım... 1. sıradaki site ile kendi sitemi karşılaştırıp (hemen çıkma oranlarını, sitede geçirilen süreyi) hemen çıkma oranını düşürdüm. Yanında bir şey daha yaptım (bu söylenmez

) ve 1. sırayı 45 günde ele geçirdim. Başka hiçbir şey yapmadım siteye.
Şimdi bu denemeyi başka bir sitemde daha denieyeceğim.Şayet olursa 1. sıra artık benimiçin hayal olmayacak
Not: Bu dediğinizi denedin mi? Mesela hitsiz birsitenize arkadaşınıza söyleyip girmesini ve bir saat o sayfayı açık bırakıp tekrar çıkış yapmasını söyleyerek denedinizmi yoksa dedikleriniz var sayım mı?
Ayrıca bir saat süre zarfında direkt sayfayı mı kapatıyor yoksa geri deyip googleye girip bir alttaki sayfayı mı açıyor. Bu ikisi arasında 2. si kesinlikle sıralamaya etki ediyor.