Uzun zamandır mars konularını takip ediyorum, mars diye bir gerçek var bu şüphesiz tartışılmaz. Yenilikleri alt yapıları ve gelişimlerini görüyor okuyor biliyoruz. Datacenter'a gidip çalışma ortamlarında da bulunmuştum. Her ne kadar tavır ve yazışmalarını sert bulsamda, çalışma şekilleri ve portföyleri ile aslında herkesin olmak istediği noktadalar. Fakat roots bu tartışmaları çok ciddiye alıp, gereksiz reaksiyonlara girip uzun vakitler harcıyor. Yada lafları biraz sert geçiyor klavyeden, yazışmadan olsa gerek ki mimiklerini katamıyor malesef. Bu kadar büyük projeleri düşünüp datacenter yönetip bir çok hizmetleri sağlayıp burada her yoruma cevap yazması benim gözümde (-) eksi olarak nitelendiriyor.

Yorumlarda ve eleştirilerde bence daha edilgen ve hakaretsiz cümleler kullanılırsa, sanırım herkesin aklındaki soruları ve cevapları önceden görüp, sorma gereği duymayız. Bazıları laf sokarak yaptıklarının eleştiri olduğunu düşünüyorlarsa bence yanılıyorlar.

( not: klavye delikanlığının bu forumda yeri yok bu muhabbeti yapacak yaşıda geçtiğimizi sanıyorum. Geçmeyen arkadaşları uzaklaştırmak daha yararlı olur düşüncesindeyim.)

UPS konusunda da yabancı markaların sorun vermeyeciğinin garantisini verebiliyorlar mı?

Geçmiş olsun tekrardan,

Saygılarımla.

Şener KUL
ILKSERVER NC.