Konu neredeymiş taa nerelere gitmiş.
Selçuk bey yaptıkları bir yeniliği dile getirmiş. Ki bence çok çokta güzel Kalitelerini dahada arttırıyorlar. Ama yazılıp çizilenlere bakılınca yarası olanlarda altına altına döktürmüş konunun. Selçuk beyle uzun bir süre bende çalıştım. Kalitesine kimsenin laf edebiliceğini sanmam edenlerde sadece kendi kişisel problemlerinden dolayı laf eder. Ben ayrıldım sebep fiyatları belimi bükmeye başladığından ve piyasanın boku çıkmasından dolayı daha uygun fiyatlı yere geçmem oldu. fakat hizmet kalitesi şu anda türkiyede Bulunabilicek bir hizmet kalitesi değil. çünkü Bu şekilde hizmet veren bir datacenter yok. Samimiyet deseniz var, İş konusunda hertürlü destek var olanak var sorun yok. çoğu müşterisine para değil arkadaş gözü ile bakar, Sorun çıkacak 100 bin $ lık bir cihazını bile eminimki ertesi gün yerine koyabilicek gücü mevcut fazlası ile... Ama işte gelin görünki kişisel problemler herzaman firma adına yansıtılıyor ve sorun var yok şöyle yok böyle deniliyor. Bende bilirdim öyle oldu böyle oldu demesini çamur at izi kalsın hesabı yapmasını. Ama Boşuna böyle yorumlar yapıpta başkalarının hakkına tecavüz etmeyin. Şu anda mars telekom veya SadeceHosting firması ile çalışıyormuyum hayır. Sadece Herkesin elini vicdanına koyup düşünmesini istedim. Sonuçta olabilicek sorunlar bu piyasada olaan şeyler ve aynısı sizin başınıza gelse ve sizin için öyle böyle söylense siz ne derdiniz ?