İnsanlar nereden geldiklerini unutuyorlar, kaç serverdan hangi odadan çıktıklarını unutup içinde bulundukları durumu direk olarak faaliyete bu noktadan başlamış gibi konuşuyorlar ki bu "kibir" dir, kibir ise çok kötü bişeydir ve insanı olduğu noktadan çok farklı noktalar bi hamlede götürür.
Sevgili roots un bu ilk insanları küçümsemesi değil, vakti zmaanında kendi özel panelleri olmayan cpanel kullanan insanlara tostcu demesiyle ilgili bir tatışmasına katılacaktım ki o zaman bu kibiri fark edip yazma gereği duymadım.
İnsanlar bir an da 300 sunucuyu bir arada görmemeleri normal bir şey , sizde bu sektöre başladığınızda 300 sunucu bir arada görmeyerek, bırakın 300 suncuyu görmeyi 300 metre kare olmayan bir datacenterda başlamıştınız bunları unutmamayı ve insanları küçük görmekten vazgeçmeyi başardığınız an sanırım daha güzel yerlere geleceğinize inanıyorum bu şahsi fikrim.
Bu yorumuma neler yazacağınızı hiç merak etmiyorum ve nasıl şeyler yazacağınızı da tahmin ederek başarılarınızın devamını diliyorum.