Radyoturkalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Degerli arkadaşlar Haklı Olarak herkez etmez vs vs diyor bende siteyi satılıga cıkartırken yazmıştım.dikkatli okursanız yazılanlari...site hakkında geniş bir bilgi verdim.ayrıca site için talep ettigim fiyat 1000 Türk lirasidir.
bunu alay konusu ettiginiz için sizi esefle ayıplıyorum
bunun dışında okey kelimesinde sitesi olan varsa yazsın kolay bir kelime olup olmadıgını?
ben satmak istedigim siteyi yaptıgım calışmalar ile 1 ay içersinde,istenilen yerde olacak diye tahmin ediyorum... cunku yapılan calışmalar ha diye neticelenmiyor.. bir kac arkadasımız işte uyduruk word pres kurmuşsun. 1000 tl istiyorsun. cevap olarak şunu söyleyim word press uyduruk bir uygulama degildir html tasarım yapıp koyacagıma word press kurarım daha iyi ayrıca 100 - 150 hiti olan bir siteyi satmıyorum ben gelecek vaad eden bir site satıyorum. ben o kadar çalışıcam ugrasıcam sonra 100 liraya satıcam sonrada site degerlendıkten sonra baskası 1000 tl satsın oylemi?
Kiminin okey sıtesı var gunluk 5-6 dolar kazanıyor.. ama düz bir yerleşimle. adsenseyi guzel yerleştırse gunluk 10 15 dolar kazanabilir. tabi yerleşimde aklını kullanırsa.
ayrıca ben bir ornek gösterıcem okeytr.net 4-5 ay once benimdi ve okeytr.neti satarken. okey kelimesinde 5 ci sayfadaydı siteyı devrederken 2 ci sayfadaydı. ufak bir calışma ile okey kelimesınde birinci sayfaya cıktı. ve yerını aldı. sanırım şuanda başka birisine satıldı.
ben kimseyi kandıracak bilgi vermedim. kandıracak bilgi verseydım. dalga gecmekte haklı olurdunuz....
ama yanlış bir bilgi yada buna benzer uyuşmayan bilgiler vermedim. benimle alay gecen arkadaşları ayıplıyorum. emege saygısızlık Olarak kabul ediyorum. satış gunceldir iyi forumlar dilerim arkadaşlar.
ayrıca okeytr.net'i 4 -5 ay önceki konum. Buyrun Bakın.
https://www.r10.net/site-satisi/35646...atiliktir.html

hocam sana hak veriyorum kimsenin satış başlığı hakkında baltalama ya hakkı yok ama sende öyle bi diyorsun ki duyanda dünyayı kurtardın sanacak.

Diyorsun okey kelimesinde 3. sayfaya geldi cok zor. yaw neresi zor bunun. okey kelimesinde 3. sayfada olsan 10 20 tane hit ya gelirr ya gelmez. He scriptlerin kalitelidir tasarımın özel özgündür incelemedim anlamamda okey işinden orası tabiki eyw. ama kelime olayında insanları hiç bilgisiz yerine koyuyorsun.

Kazanç vs olaylarına hiç girmiyorum. Amacım kesinlikle baltalamak degildi. Dayanamadım bende yorum yazmak zorunda Hissettim kendimi

Satışı Yapan arkadaş kusura bakma yorum için. Hayırlı satışlar