curve82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Bilge Adam'a git kardeş. Çünkü o kurslara gitmenin en önemli olayı; bittiği zaman verdikleri sertifikalar. Bilge Adam'dan aldığın sertifika daha çok geçerli diye biliyorum. İletinde önemli olan verdikleri eğitim demişsin ama ben böyle düşünüyorum.
Eğer bilgeadamın vereceği basit bir sertifikaya inanıp gidip daha sonrada bunu cv'imde bulundurup iş bulucağım diyorsanız kısaca yanılıyorsunuz.BilgeAdam'ın vereceği sertifka belki vakti zamanında sadece bir + olarak gözüküyordu.Şuan maalesef o artısı yok.

Bunun dışında netronda demo ders almadığımdan netron hakkında yorum yapamayacağım sadece çevremdeki kişilerin deyimiyle netronun eğitimi kötü deniliyor.

BilgeAdam hakkında ise , bizim hocamınıznda dediği gibi kurstaki gösterilen herşey bir altyapı , bir araç bunun dışında alacağınız sertifalar araçı çalıştırmak için anahtar bu anahtarları doğru kullanmasını bildikten sonra araçınızı rahat kullanabilir ve işinizde başarılı olabilirsiniz...

Pazarlama konusunda cidden iyi bir kurumdur BilgeAdam ha doğrumudur yanlışmıdır tartışılır.Müşteride kurnaz olduktan sonra dilediği indirimi yaptırtabilir.Yaptıramıyorsa başka kuruma gidebilir...

Eğitim veren kurumlar eskisi gibi birkaç yer ile sınırlı değil ...

Kısaca ; Netrona gidenler ve gittiği bölümde çalışmayıp verim alamayanlar Netronu , BilgeAdam'a gidip gittiği bölümde adam akıllı çalışmayıp verim alamayanlar ise BilgeAdam'ı bana birşeyler öğretmiyor diye söylenip dururlar.
Herkesin dediği bir tabir var hani , ne kadar çok isteyip , istediğin şey için o kadar çok çalışıyorsan elde edemeyeceğin şey yok olay burda bitiyor aslında.