Grunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saçmalamışsın fazlasıyla, burda pp-up olan siteler kıskanılmıyor, onlarda pop-up var leş reklamlar var bizde birşey yok niye onların sitesi daha iyi cıkıyor aramalarda gibi bir yazı da yok
eğer bir webmaster bile doğru düzgün site gezemiyorsa bunun tek sorumlusu para hırsıdır, no-script adblock plus eklentisiz site gezmiyorum.sizde öyle yapın rahat edin.
Kıskan yada kıskanma demedim, sen daha iyisini yap reklam koyma millet orada gezssin dedim. şurada boş boş konuşuyorsunuz, adam 20 tl vermiş 1 yıllık hosting almış vay efendim millet niye popup koyuyormuş da leş reklammış, yada fazla reklam alıyorlarmış cart curt. Bırakın geyik yapmayı basit bir hesap yapın önce

1- ABD lokasyon kaliteli server ayda 350-450$ arası
2- İş gücü ve zaman kaybı
3- Adamın 100k ziyaretçiye sahip 3-4 sitesi varsa, ayda eder 1800$
4- Bu sitelerin yatırımları geliştirilmeleri v.s. leri.

Bu paranın suyu nereden gelecek bu adam ödemelerini yapacak ve hayatını + ailesini geçindirecek? Boş konuşmayı bırakın artık icraat gösterin. Diyinki xxx site 600k tekil vuruyor, herhangi bir holding, şirket yada zengin birinede ait değil ve hiç reklam yok bıravo. Varmı böyle bir Türk sitesi? Yok.. olamazda zaten bu şartlarda. Hep eleştiren tayfa dünkü çocuklar, eleştir gitsin..

Buyrun kendi sitelerinizi bi örnek gösterin ozaman, 200k tekilim var ve hiç reklam yok yada çok az reklamım var diyinde görelim. 10k tekil 20k tekil değil ama

Şimdi biran önce webmasterlar ağlamayı sızlamayı, onun bunun yaptığı işe laf atmayı + SAÇMALAMAYI bıraksında işine baksın. Site benimse, reklamda koyarım, popupda gerekirse açarım, yada paşa gönlüm ne isterse onu yaparım. Buna kimsede karışamaz, insanlar beğenmesse girmez olur biter. Yeterki spam yapmayın, çck prnosu işine bulaşmayın, yasalarımıza uyun. Gerisine kimse karışamaz, dil uzatamaz.