MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen cimrilik yaparsan, o cimrilik yaparsa bildiklerini paylaşmazsa adımız elbet çıkar; Türk milleti böyledir vb. gibi sözlere...

Burası bi' Webmaster Paylaşım Platformu ... En güncel internet haberleri buradan bulursun.

Ben parayla satılacak e-book'ları rütbe verilerek dağıtılsın demedim, İngilizcesi veya farklı lisan bilen arkadaşlarımız varsa sayılı şekilde paylaşım ekibi gibi rütbeler verilerek yabancı forumlardaki yararlı e-bookları Türkçe'mize çevirerek bizlere paylaşsınlar.

Böylelikle yabancı forumlarda öğretilen teknikleri nekadar olsa bizlerde öğrenmiş oluruz, Kazançlarımızı katlarız .
Ben cimriyim var mı ?
Bildiğim bilgileri herkes ile paylaşmak istemiyorum.Sırf bakıp bir teşekkürü bile çok görenlerle hiç paylaşmak istemiyorum.
Buna kimse karışmaz / karışamaz, verilecek bilgilerimi paylaşırım diğerlerini kendimde saklarım.

Merak etme kimse, bildiği şeyleri paylaşmaz burda.Herkes " ipucu " verir.Bildiklerini teknik / taktiklerini birebir anlatmaz ki hak veriyorum bende anlatmam.

E-book sektörü işlesin ki , 2 tarafta kazansın.Güvenmediğiniz kişiden almayın olsun bitsin.

Ben sanmıyorum kimsenin verilecek rütbe karşılığı hiçbir çıkarı olmadan sayfalarca ingilizce dökümanı Türkçeye çevirsin.