Alıntı
Kıssadan hislerin bana dokunmaz, bana bir şey anlatmaz... Önce türkçeyi olduğu gibi kullan. Ö'leri o yapma daha sonra "değil"leri deil yapma, ardından imla ve yazım kurallarına da dikkat et. Belki yazdıklarını anlamak kolaylaşır.
Sen türkçeyi bu şekilde kullanıyor ve böyle olduğunu düşünüyorsan o paragraf sorularını zaten anlamazsın.
Ve ayrıca son olarak ben zaten üniversite öğrencisiyim, ikinci kez öss'ye ya da dgs'ye girme durumum ancak ikinci üniversite veya farklı bölüm istersem olur.
Tüm bunlardan dolayı fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmayın. Size daha mutlu bir yaşamın sırrını vereyim, başkalarını yargılamadan önce ne ve kim olduğunuzu farkedin !
once turkce yazim kurallarini ogren diosun. sonra anlayabilirsin okuduklarini diosun sana sunu diyim ben meslek lisesi mezunuyum vede turkce dersi yada dil bilgisi derlerine girmeden 25 net biraktim gerisini sen anla. alttaki mesaji oku vs demende bence uygun değil sen benim yazidiğimi tam anlamiyosun yada okumuyosun daha kazziktan onceki kelimelere dikkat et ve oyle bi dusun bakim