öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.ben 4ten cevaplamaya başlayayım.bu planlamayı kendimiz yapmayacağız zaten ajanslar tarafından yapıldığını biliyoruz.ayrıca altını çizerek söylüyorum sadece bir internet sitesi değil call center gibi bir şeyde olacak,bir takım sms entegrasyonlarıda olacak biz www.jksfhks.com diye tanıtmayacağız sadece.o telefon numarası ve jshs yaz sms at gibi şeyleride yayınlayacağız.bazı arkadaşlar gazeteye ver vs falanda demiş gazeteye reklam vereceğiz.bunların hepsini bir anda yapmamız mümkün değil tabiiki ama hepsi kafamızda var.
internet sitelerine de reklam vereceğiz zaten.mesela bir arkadaş mynet demiş.ne kadar doğrudur bilemem ama günlük 2000$ gibi fiyatlar işittik.aslını öğreneceğiz tabiiki ama bu fiyatlar gibiyse tv daha mantıklı geldi açıkçası.
bütçe düşük demişsiniz.bütçemiz düşük değil sağlam bir para ayırdık.belki bir turkcell veya avea kadar değil ki olamazda zaten ama ayırdık.bir internet sitesi için gayet sağlam.
bu iş için yeterli altyapıya sahip olmadığımı söylemişsin.evet tabiiki yok.sen bu piyasada çalışmış adamsın en azından öyle diyorsun senin kadar bilgim olamaz.bu konuyuda buraya o yüzden açtım bilgisi olanlar fikir versin diye.fakat ekibimiz neredeyse hazır bir kaç tane prosedür kaldı onlarıda hallettik mi tamam.planlamayı biz yapmayacağız zaten onun için de ayrı bir eleman tutmayı düşünüyoruz.
tekrar ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.en azından köstek olmak yerine yol gösterici olmuşsun...