eybabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pr diye bişi olduğu için adam gibi türk sitesi yok piyasada.türk webmaster larpr kazanmak için link değişimi yapıyor link alıyor, pr kazanıp link satıyor, her yer link çöplüğü. ne içerik var ne özgünlük var ne tasarım var, özgünlük derken özgün bir fikir anlamında.düşün yani webmaster bunlar. bu işin master'ı olmuşlar artık, okadar iyiler yani.
bu kadar pr ile ilgilenileceğine 3-5 kişi bi araya gelsen adam gibi bir fikir yürütüp güzel bi kodlamayla site yapsan,yani o siteye giren adama hakkaten yararlı bişi yapsan parayı kıracaksın ama pr nin olması da bi açıdan iyi, amele tayfa pr ye yükleniyo, zaten r10'un %90 ı da amele tayfa.the awful truth !
e ben bu kadar konuşuyorum ama benim de bahsettiğim özelliklere sahip bi sitem yok, ama hiç bi zaman pr ye önem vermiyorum,bu da hiç bişi kaybettirmedi bana, ona ayıracağım zamanda yeni fikirler düşünüyorum sitemi güzelleştiriyorum kodlama öğreniyorum.pr den daha çok şey katıyo bana.facebooku youtubeu vs vs yapan adamlar link mi kasmış bloglara.
doğru söze ne denir