WebhastasiNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelime önemli değil sadece 1.sayfadaki sitenizi 1. sıraya çıkartıyorum
İş bitmeden para almıyorum
demiş. deneyin olmazsa ne kaybedersiniz ki ?
Ne kaybedersiniz sorusuna en makul cevap, Midya't a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak atasözüdür.

SEO tarihi 3. sırada iken 1. olacağım diye kasıp tüm aramalardan kaybolan siteler ile doludur.

Arkadaşı tanımıyorum işini ne kadar iyi yaptığını bilmiyorum. Ayrıca referans vermediği için bir fikir de yürütemiyorum.
Ancak SEO nedir ve kim nasıl ne düzeyde yapar az çok bilirim.
Ve bilirim ki 1. sıra için daha agresif davranılır. Çünkü 1. sıra ilk sayfaya çıkmaktan daha zor ve daha uzun süren bir iştir.

Bu işi yapmanın 2 yolu vardır.

1- uzun bir bekleyiş, sabır, disiplinli ve istikrarlı çalışma sonucu zafer. ki bu çok maliyetlidir. kısa sürede paraya dönmez. parayı almayı hedefleyen seocu daha fazla risk alır.

2- üzerinizdeki sitelere botnet, badlink, saldırı, hack ile sabotaj ve onların yerini almak...

Söylediğim gibi baltalamak istemem. Arkadaşı hiç tanımam bilmem belki işini iyi yapan biridir. Ama 1. sıra garantisini kimse veremez. Kimse google ın kadrolu seocusu değil.

Ayrıca asıl sorulması gereken soru şudur, site 1. sıraya çıkmaz da 27. sayfaya düşerse arkadaş sorumluluk almakta mıdır?