Öncelikle r10.net ailesine selamlar. Bir webmaster olarak r10.net ailesini geç keşfetmiş bulunduğumun farkına vararak konuya başlamak istiyorum :=) .Bir süre önce farklı üyeliklerle r10.net ailesindeydim ama çok pasif ve konulara uzak olarak. Artık yeni meslek arkadaşlar edinme ve r10.net'de ticaret fırsatı bulma arzusundayım başda bunları belirtmek istedim arkadaşlar.
Özgür Web Tasarım adı altında web sitesi hizmeti vermekteyim .Ortak yani 2 kişi olarak kullandığım Vps var. Photoshop ,Illustrator ve Flash ile grafik ve animasyon ağırlıklı çalışmaktayım. Programlama olarakda Php ve Sql bilgisine sahibim.
Edinmiş olduğum bir çok referans mevcut ama iş yaptırıcak olan arkadaşlara referanslarımdan bir kısmını burada sunayım :=) diğer kısmını merak eden web sitemize girsin oradan bakıversin. Oda yetmiyosa bize ulaşsın gereken referansları sunarız.
REFERANSLAR
1 - )
www.dreamandcare.com
2 - )
www.saccons.com
3 - )
www.petek-doner.de
4 - )
www.toplugonderi.com
5 - )
www.mertasfalt.com
6 - )
www.sivaslilar.org.tr
7 - )
www.duraganlilar.org
8 - )
www.hizzigroup.com
9 - )
www.uzlight.com
10-)
www.gunaydinelektrik.com
Web sitemiz :
www.ozgurwebtasarim.com NOT : Arkadaşlar lütfen konunun altında gereksiz mesajlar yazmıyalım hem sizinle r10.net ailesine yeni katıldığım için tanışmak istedim hemde ticaret amaçlı bir yazı hazırladım bütün hepsini bir arada toplamak istedim. Teşekkürler....