Site adresi chatyeri.com
Sitenin aylık getirisi:Bilmiyorum herhangi bir reklam sistemi kullanmadım.
Sitenin açılış tarihi:2002
Kategori, sitenin içeriği nedir:sohbet chat portal
Günlük hit sayısı, kaynak link: 700 800 arası degısıyor
Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm site
Hosting dahil midir: 1 ay idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Flaxchat dahildir ılgılenemedıgımden dolayı satmak ıstıyorum sıte subdomaınlerle desteklenmektedır ıllerın chat kelımesınde 1 sayfada bulunmakta agrı chat ıstanbul chat vs. sıtemı hıtlı saglam..
Site Adı: Sahaneler.Com
başlangınç tarihi . 2007
bitiş tarihi .2010
pr değeri 2
hakkında: site google tarafından 1 haftadır suspendlenmiş durumda sitenin tasarımını değiştim bugün yarın kalkar suspend diğer acıdan hukuki bir sorunu yoktur. sitenin üzerinde sohbet sunucusu kuruludur 2007 tarhinden buyana 7 adet script siteye yapılmış ve dağıtılmıştır scripten girişler yoğundur..
Sahanefm.com
başlangıç tarihi : 2009
bitiş tarihi :210
pr 1
hakkında: radyo sitesi
sahaneforum.org
başlangıç tarihi 2009
bitiş tarihi : 2010
hakkında : sitenin hukuki acıdan bir sorunu yoktur. forum üzerine kurulmuş vbulettin script kullanılmaktadır, sitenin acılışı 3 ay olmasına rağmen 6000 konu ve 11000 mesaja ulaşmıştır. alexrank tada göreceksiniz hiti baya yüksek..
not: Satmamın Sebebi sanala nokta koymanın zamanı gediğini düşünüyorum ilgilenemediğimden satmaya karar verdim irc i oturmuş olup seviyeli sohbete hitap ediyor.. hepsinin bir kişi tarafından alınmasını isterim irc kullanıcısı 25 35 arası değişiyor yaz sezonu olmasna rağmen giriş cıkışlar yoğundur buyrun bakın.
Hepsine Fiyat: 1000 tl dir kelepire veriyorum alan arkadaş mükafatını görecektir...
iletişim :
info@sahaneler.com genelde nette olmadığım için telde vereceğim
0546 902 80 91