kasparov108 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google mic. işletim sistemine rağmen buraya geldi demek yanlış olmaz mı?işletim sistemin de google kullanmayın mı yazıyordu. + bing. araama zekası geri değil . ampul kaç deneme de yapıldı?
google ilk açıldığında bugün ki sisteminimi kullanıyordu ? kaç defa değişiklik yaptılar? . Demekki insan yaşıyarak öğreniyor. ayrıca bing daha şanslı çünkü google ne yaşadı ne geçirdi hepsini biliyor ve o bugün ki google sistemine yakın sistem ile başladı.

Google bir matematik teoreminin bir o fazlalaştırılmış hali... Google neredeyse mükemmele yakın bir istatistik sistemi kullanıyor ve birinin babası matematik profesörü olan iki arkadaş lisans tezleri ile bildiğimiz google'ı kurmuşlar. Babası kesin yardım etmiştir

Google= istatistiksel hesaplamanın (olasılık dağılımı) gerçek yaşamdaki başarılı örneği...

Bing'e gelince algoritmasının temeli şu an çok kötü... Eğer arama motoru için bu algoritmada devam ederlerse ilerisini pek parlak göremiyorum. Çünkü aradığınız şeyden çok alakasız sonuçlar getiriyor ve aradığınızı bulmak için takla atmanız gerekiyor.

İki kelime yazıp herşeye ulaşmaya ya da kendi sitemize girecekken bile google'da ara yapıp girmeye alışmışken; son denemelerimde de beni aradıklarıma ulaştıramayan Bing'e alışmak mümkün görünmüyor...