@Ni-Osman
açıklama için teşekkürler , peki "Ni-Osmanın selamı var , şu an yanımda" yok işte kapında gibi söylemler var , bunları doğrulayıp doğrulamadığını da belirtirsen sevinirim.
Ne Eksik Bir Kelime Var Nede Fazla Noktasından Virgülüne Kadar Herşeyi Aynı.
Şu Dkdan İtibaren Terbiyeli Konuşmak Lazım Osman Bey'e Karşı Ki Onun Haberi Bile Yokmuş. (Osman Bey Diyorum Artık Dikkat Edin.)
Bana Denilen Aynen Öyleydi.
Ni-Osman Kapıda Arabasında Bekliyormuş Sami Hadi Yeter Gel Artık Geç Kaldık Gibisinden Bişeyler Diyormuş. Sonra İşte Baktım R10'da Ni-Osman Açık, Aktif Sitede.
Dedim Böyle Böyle Hani Arabadaydı. Laptop'undan Bağlanıyordur Dedi. Neyse Dedim Adam Zengindir Olabilir.
Demekki Yalanmış Gördüğünüz Gibi.
Ni-Osman'ın İmzası:
16 Bin IP adresinde 153 Bin İnternet sitesi [ Netinternet ]
Bu Kadar Tanınmış Bir Firmanın Öyle Olması Yani Daha Düşük Firmalarla İş Yaparken O Derecede Birşey Olması Garip Gelmişti Tabi.
Ne Oldu Beyler? Hak Verdiniz Mi Şimdi Bize? Yalancının Mumu Yatsıya Kadarmış İşte. Bizim Mumumuz Hep Yanıyor, Doğrulu ve Dürüstlük İlede Her Zaman Yanacaktır. Amacımız 3-5 Kuruş İçin Değildi. Sadece Gerçekten Ortada Bir Yalan Yanlış Var Onu Tartışıyor, Doğru Düşüncemizi Savunuyorduk. Ve Haklıda Çıktık.
Şimdi Savunan Arkadaşları Görelim Ne Oldu Tırstınız Mı Vpsleriniz Kapanacak Diye

İşte Böyle Ortada Kalırsınız.
Mustafa (BEY)'e Karşıda Tavrımı Değiştiriyorum. Oda Kendi Şok Durumdaymış Şuanda. Oda Suçsuzdu Zaten Bana Karşı Tavrı Asla Değişmemiştir Edep, Adap Konusunda. Onada Başarılar Diliyorum, Hayırlı İşler. Umarım Oda Ders Almıştır. Kiminle Çalıştığını Gördüğü İçin.