Güya sen demişsin ki , selamımı söyle falan , yok kapıdaymışsın falan. Senin ağzından cümleler kuruyor. Bir uzun açıklama da sen yaparsan bu adam artık burada barınamaz. Senden de gereğini bekliyoruz Osman abi.

msn log ları tel de edilen küfürler başkasının ağzından konuşmalar
sonra özür dilerim bu kadar basit olamazsın birşey yaptıysan arkasında dur iyi yada kötü yazık gerçekden çok yazık
@Ni-Osman
açıklama için teşekkürler , peki "Ni-Osmanın selamı var , şu an yanımda" yok işte kapında gibi söylemler var , bunları doğrulayıp doğrulamadığını da belirtirsen sevinirim.
Tamamdır Sunucu bulundu.. Sunucu bir başkasına ait konuda adı geçen @sonymuzik sunucuda teknik konularla ilgileniyor..
Sunucu sahibi tam yetki vermiş kendisine hali ile buda vekaleten yetkili demek.. Ayrıca sunucuda işlem yapacak kişi her zaman sunucunun sahibi olacaktır ve müşterilere ayrılmış bölümde sunucusuna müdahale edecektir.. Bugüne kadar sistem odasına yardım etmek amacı ile 4 müşterimiz girmiştir hatta bunlardan biride @Darklord’un kendisidir

Sunucu sahibi ile konuşarak yinelenen ödeme tarihinde hizmeti durduracağımızı ileteceğim. Biz işin ticari boyutuna bakmadan herkese eşit seviyede davranarak hizmet veriyoruz.. 7-8 senedir de şahsen benimle çalışan kişilerde bunu çok iyi bilirler.. Müşteri ile olan ticari boyuta sadece ödeme konularında bakılır.
öyle birşey demedim
bu 1
sunucu sahibi
fırat dal
ben sadece kendisine yardım ediyorum o kadar
ihsan kendi kendine uyduyor
burock3699 sen benimle şahzi derdin var anlamadım koly gelsin
eger konu uzarsa geri ödeme aksilik olcak saygılar
ni osman sonunda kadar çalışmaya devam edilcek bende destek vermere devam etcem firat beye eger sunucuda kesip kapatıyorsa osman beyin bilecegi iş o benim degil