Arkadaşlar türk telekomun verdigi netbook,u aldım netbook,u kızıma almıştım ama ben illa büyük boy istiyorum diye tutturdu ortalama kullanım zamanı en fazla 1 haftadır yani aldıgımdan bu yana öylece kutusunda duruyor 500 tl istiyorum ya da onun ayarında bir notebook

Kendim çektigim resimleride ekleyeyim

Video İncelemesi

LGX110 Ayrıntılar

Örnekler

Özellikler
  • İşlemci: Intel Atom 1.60 GHz
  • Ekran: Fine Bright 10 inç WSVGA LED LCD
  • Ekran Kartı: Intel GMA 950
  • Bellek: 1 GB
  • Sabit Disk: 160 GB
  • Bağlantılar: USB (3 adet), Bluetooth, Wireless,1.3 Smart Cam
  • Ses Çıkışı: SRS TruSurround HD
  • Pil Ömrü: Yaklaşık 3 saat
  • Boyutlar: 261.8 x 180 x 19~31 mm
  • Ağırlık: 1.19 kilogram
Gelişmiş Telekomünikasyon
X110, düzgün ve hızlı internet bağlantısı elde etmek için WLAN 802.11 b/g ve 10/100 Ethernet ile donatıldı. Dolayısıyla kullanıcılar herkesle, her zaman ve her yerde iletişim kurabiliyor.
Şık Tasarım
X110, tasarımı ile önceki Netbook’lardan ayrışıyor. Aynı tarzı koruyan rakiplerine karşın X110, şık ve modaya uygun özelliklerle donatıldı. X110; modern, yuvarlak biçimi, ince ve hafif tasarımıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.
Yüksek Performans
X110, rakiplerine göre daha yüksek bir depolama kapasitesi temin ediyor. Diğer Netbook’ların kullandığı 4GB’tan 16GB’a kadar değişen kapasiteleriyle karşılaştırıldığında X110, 80GB Sabit Diskli Sürücüsüyle fark yaratıyor. Veri depolama konusundaki bu fark kullanıcıların ileri düzeyde verimliliğin tadını çıkarmalarını sağlıyor.
Artırılmış Kullanışlılık
Hareketliliği ve düşük maliyeti nedeniyle mevcut Netbook kullanıcıları, zayıf görsel kalite ve biçimsiz klavye gibi uygunsuzluklara katlanmak zorunda kalıyorlar. Buna karşılık X110’un WSVGA 10-inç geniş ekranı, resimlerde yatay kaymanın yaşanmadığı daha iyi bir görüntüleme ortamı sunuyor. Ayrıca, 82 tuşlu tam boy klavye bilgisayarda yazım kolaylığı sağlıyor.