TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Konuya Yazdığım 2. ve son mesajdır.
4 Müşterimiz geri ödeme istedi. Bunların 3'ünün ödemesi yapıldı. 4.kişi yani konuyu açan şahıslara ödeme yapılmayacaktır. Nedenine gelince, problemi kişiselleştirip olayların bambaşka boyuta çekilmesi, tehdit ve hakarete maruz kalmamız, çeşitli karalama kampanyaları başlatmaları ve de r10dan şuan nickini öğrenemediğim bir yandaşıyla birlikte bize saldırma çabası bkz ; http://www.tahribat.com/forumdisplay...folderid=92265
Her türlü gerekli açıklamaya mod'lara yaparım. Ben şunuda söylüyorum. Yaptıkları bunca terbiyesizliğe rağmen hizmet almaya devam'da edebilirler. Fakat geri ödeme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Eğer haklı görüyorlarsa yargıya başvurmakta serbesttirler.
İyi günler
Tamamda Mustafa,
Size Makinanınız HDD'si Yandığında Dedik Ne Olacak, Siz Dediniz Yapacak Bişey Yok Gitti Herşey, Yedekte Yok. Ayrıca O Arada Dediniz Bi Hdd Yandı Bi Format Atıldı Felan Arada Gümbürtüye Gitti Yani.

Sonra Peki Eyvallah Kaliteden Ödün Vermeyen Asıl Firmamızda YEDEK Denilen Olay Varmış Çok Şükür Kurtardık 1 Haftalık Eski Yedek Sayesinde.

Eee. Sonra Geri Döndük Siz Dediniz Ya Devam Edin Yada Ücretinizi İade Edelim. Tamam Eyvallah İade Edin Dedik. Sami O Ara Konuşmaya Girdi. Ve Ekledi:

Paranız Hafta İçinde Yatırılacak, Kusura Bakmayın. Peki Onada Eyvallah. 1 Hafta Oldu Tam. Ne Oldu. REZİLLİK. O Günden Düne Kadar Size Ulaşmaya Çalışıyoruz Msn/Telefon Ama Yanıt Yok. Dün Zor Bela Tolga Abim Aradığında Açmışsınız Tamam Ödeme Yapıldı Diye. Sordum Firmaya Yok Öyle Bişey Dedi.

Msn'e Geldi Sami, Ve Dediki Kusura Bakmayın Ama Gün İçinde Yatırırım, Şuan 200 TL Ödeme Geldi Ordan Size Geçerim Ödemenin Bir Kısmını Dedi. Peki Onada Eyvallah. Hesap No Vermeye Çalıştım Adam Dedi Ödeme Yapmayacam Sonra Yaparım Şimdi Para Yok. Msn Loglarını Görüyorsunuz İlk Mesajda. Adam Başta Diyor ki Tamam Yapacaz Ödeme 30 Sn Geçmiyor Yapılmayacak PARA YOK Diyor. Bu Ne Saçmalık Bu Ne Yalancı Düzenbazlık. Siz Buna Hak Verin Diğer Konuşmalara Bakmayın ve Biz Bir Haftadır Ulaşamadığımız İçin Ne Bir Küfür Ne Bir Hakaret Ettik Bu Şahsiyetlere.