Alperbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
erdoğanı seçende biziz her ne kadar çok düşmanımız olsada geçmişimiz destanlarla doludur. yine başarırız
Herkese öyle demiyormuyuz Hocam ?
Onu seçende biziz bunu seçende Hakkari'de kim kazandı
Koy vicdanını eline kime verdin oyunu ?
Bir önyargı var sanki, Erdoganı seçen biziz yıkacak biziz, Yok abi ben erdoganı seçmedim ama adam kazandı işte saygım sonsuz cünkü o Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı, Ama mahalle kapadayısı gibi tavırları artı birşey diyeyimmi sana, Şimdi bırakalım AKP'nin dinci laiklikle celişen yaklaşımlarını
Gidin melih gökcegi bir araştırın bakalım neler yatıyor neler bu parti doğru bir parti değil konu nerden nereye geldi
Hissediyorum Türkiye'de Nüklüer Bomba yok
Adamlar FBI ile neler yapıyor biz nelerle uğraşıyoruz, Sanıyormusunuz MİT çok düzgün işleyen bir kurum ? "YEŞİL" diye bir kitap var okudum, Oglu murat Yıldırımın Kaleminden yok böyle birşey Mitin yaptıgı herşeyi anlatılmış adamla ilgili hadi git FBI'yden bir tane olay al bakalım alabiliyorsan.
Türkiye'de Nüklüer Bomba yok Koreyi gördük, Adamlar şakkadan patlattı denizin ortasında o nasıl bir görüntü ağzımız açık kaldı
Hadi bizde patlatalım Ama neyi
+ Sen bir tane patlat bakalım Akdenizde deneme amaçlı Bak neler oluyor..
Türkiye büyük güç bunun şakasını bile yapamaz şakasını iddaa ediyorum şakasını bile yapamaz..
Altda İsrail, Üst'de Rusya Batıda Yunanistan ve Ab ülkeleri, Doğuda Dogu Türklerını kıran cin !
Samsundan Gel Atam Samsundan !