Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bilmiyorum sizin başınıza geldimi geldiyse düzelttinizmi düzeltiyseniz bana yardım edersenizs evinirim neler yapmam lazım bilgilerinize ihtiyacım var.
Sorunum şu sitemin ana indexi site:domain.com yazınca ana index en başta olmuyor 50. inci sayfada çıkıyor ilk sırada çıkan linkler alt sayfalar. yanlız sadece domain ismini yazınca örneğin (domain) yazınca ilk sırada çıkıyo hemde alt sayfalarıyla çok kişiden bilgi aldım çoğu kişi filtrede olabilirsin diyor peki filtrede olan site 38 k hit yaparmı? yapmaz sanırım bazı kişiler link satın al diyorlar bazıları devamlı güncel tut diyorlar bense o kadar güncel tutuyorumki sanırım günde en az 50 içerik ekliyorum ve kopyala yapıştır olarakta değil hepsi editlenmiş vaziyette. şimdi sizlerden bilgi edinmek istiyorum neler yapmalıyım bu konuya hassas yaklaşan ve ben bu işi çözerim diyene 100 TL ödülüm olacaktır saygılarımla benle irtibata geçecek olan iletişim bilgilerimden msn adresimi alabilir tşk ederim iyi çalışmalar.