zahmet edip forum kurallarini okuyun.
https://www.r10.net/php/announcements.html
1-) Kasıtlı olarak satışları baltalamaya çalışan kullanıcıların mesajları silinip 7 gün banlanırlar
bir işe fiyat veren bir insana tutup yadırgamanız asıl saygısızlık. çok yardımcı olmak istiyorsaniz pm atar kendi aranizda msnden bilmem nerden yardimci olursunuz. İnsanların verdigi teklife ve fiyata saygı duymaniz gerekir. gerek görmüyorsaniz zaten forum kuralını ihlal ediyorsunuz
Dilbilgim iyi, kurallardan haberim var, dikkat ederseniz burası PHP bölümü, ücretli script satış bölümü değil, burada PHP öğrenmek isteyenlere paraylamı yardım ediliyor ? Yada siz PHP hakkında yardım isteyene 'bu işten nasıl üç beş kuruş kazanırım' mantığı ile mi yaklaşıyorsunuz ?
Bakın, burada insanlar şu veya bu şekilde PHP öğrenmeye çalışıyor, eminim zamanın da siz de o forum bu forum dolaşıp birilerinden yardım istemişsinizdir. Yukarıda da yazdım, kod vardır 1000 dolar eder 10 bin dolar eder 100 bin dolar eder ama youtube kodu beş para etmez, artık bu konuda da ısrarcı olmayın. Bir vbulletin lisansı bile 300 TL civarı, kaç milyon satır kod yazılmış, ama burada iki satır youtube kodu için birisi 100 TL istiyorsa ve bu kodun hiçbir değeri yoksa buna yardım edilir, haaa şu var, adam özellikle videonun resmi, başlığı, süresi, etiketleri, kılı tüyü de olacak dese amenna, belki 100 TL fiyat biçersin orası ayrı tabii.
Tekrar söylüyorum; burası PHP bölümü ve bilgim dahilin de yardım isteyen herkese yardım ederim. Kurallar da PHP bölümünde yardım ücretlidir diye birşey yazmıyor. Şu saygısızlık lafını da rafa kaldıralım artık, saygısızlığın da bir değeri olsun...