hiç bir kod iki satir degildir, bazı 2 satir dediigniz kodlar için bende dahil olmak üzere insanlar günlerini yerine göre yillarini veriyor.
hepsinden önce kurduğun cümlede saygili olmasini bilmek lazim
Arkadaşım, benim yazdığım mesajı çok iyi bir oku bakalım, hangi kelimesin de ya da cümlesin de hakaret var ?
Bir de mesajı iyi idrak edememişsin, kod vardır 1000 dolar eder 10 bin dolar eder 100 bin dolar eder, ama iki satır youtube kodu 100 TL etmez, bu konuda edebiyat parçalamaya gerek yok, burada bulunan arkadaşların çoğu özellikle de böyle bir kod istemişse demek oluyor ki bu işi ticaret için yapmıyor, zaten ticaret yapacak kadar bütçesi olsa burada ne işi olurdu, bastırırdı parasını gider yazdırırdı neyi istiyorsa, dolayısıyle buradakilerin bazıları öğrenci bazıları ise herhangi bir işi olmayıp harçlığını çıkartmak isteyen kişiler, yani bütçeleri çok kısıtlı kesim, ama bazıları işi o kadar ticarete dökmüş ki (open source ün en büyük muhalifi microsoft gibi) değeri bile olmayan iki satır kod için (belki de başka birinin kodundan alıntılıyor bilinmez) uçuk rakamlar istiyor.
Herşeyin bir değeri, nizamı, ölçüsü var, youtube den video indirmek için bir kod yazarı günlerini yıllarını harcamaz, haaa 10 dakikasını harcıyor sa bunun elbet karşılığı vardır istiyorsa, ama o karşılık 100 TL ise satan kişi o kodu kesin kendisi yazmamıştır, kendisi yazsa eğer youtube gibi siteden dosya indirmek için kendisinden başka daha zeki kod yazarlarının olduğunu bilir ve ona göre iyi bir fiyat biçer. Ve gerçekten o kodu yazan kişi de bilir ki o kod 100 TL etmez.
hepsinden önce kurduğun cümlede saygili olmasini bilmek lazim
Vallahi arkadaşım, yaşını bilmiyorum, benim yaşım 32, esnafım, az çok insanlara karşı saygılı olmasını bilirim. Ki yazdığım mesajlar da saygısızlık ettiğime inanmıyorum, ki eğer varsa da saygısızlık ettiğim kişilerden özür dilerim.