sansarında geçmişini iyi bilirim ben takip ediyorum onuda.
izledim cezanın kliplerini delight vs.
pişmanlık duyar ama bu o yapılanın gerçek olmadığı anlamına gelmez.
o söyledikleri gerçek değil vs. bişey demedim ki "şarkının mükemmel gerçeklerle dolu olduğunu ben de biliyorum" sözümden o anlam mı çıkıyo :S
delight klibinde amerika'daki işle farklı olduğunu göstermek için klübde bar'da barmen rolünde çekilmiş ne var bunda :S
---
ayrıca şu tarikata bağlı fln diye de bişey demiyorum inançla dalga geçilmez çok normal gidebilir fakat onbinlerce hayranı olan bir kişi için bunun açık bi şekilde yapılması normal değil
---
adamın namusuna konserde küfrettiler
ayrıca rokanın sagoya söylediklerini bir okuyun ben olsam sagonun yerinde çök kötü olurdu.
Roka'nın söylediğini aynen aktarıyorum kim kimin namusuna küfretmiş..
Roka adlı üyeden alıntı:
Ceza bir küfür etti, direk şahsın kendisine! ne karısına ne de ailesine!
bir konserinde biz hiçbir p.ç in ailesine küfür etmeyiz diyerek, eskiden sözde, albümünü hediye ettiği rahmetliye karşı büyük saygısızlık eden küfürün ağa babası, ayben ile ilgili verse lerinde bitch kelimesini de sık sık dile getirmiştir ancak bitch kelimesi birinin kız kardeşi için kullanıldığında namus meselesi olmuyor ama birinin karısına '' boşuna uğraşma kimse s.klemez lafını'' (boşuna uğraşma seni kimse takmaz) manasından alıp karıma küfredildi diye ortaya atlamak, durumu namus meselesine çevirmek çok yaygaracı bir davranış örneği. biz bu durumda Ayben veya benim için kullanılmış bitch kelimelerini üzerimize alınmamış oluyoruz ama namusumuza laf edilmiş gibi yaygara da yapamıyoruz karşı taraf gibi.
Herşey çok açık Saygılar....