GoKKusaGi böylemi ticaret yapılır ?Adamın yaşından memleketine kadar herşeyini aşağılamış ve dalga geçmişsin.Burası dingonun ahırımı ?Ticari etikten haberi olmayan insanların r10 da ürün satması ne acı.
Herneyse
Gitarı satarken belirtilen diğer ürünleride yollayacağınızı tahattüt edin bana.Çünkü ürünler eksik yollanmış.
Ayrıca gitarın üst kısmındaki kırık kamera açıldığında varmıydı yokmuydu bu konuda bilgi verin.2.Fotoğraftaki.
Eğer kırık yoktu geldiğinde vardı ise şahıs gitarı geri versin.
Ticaret sonlandığında kurallar dahilinde gereken yapılacaktır.
Buyrun loglar :
http://projelerimiz.org/log/
Konuşmalarımız arkadaşla,Gitarda hiç bir sorun yok denildi,Resimdekiyle aynısı beğenmezsen geri gönder dedi paranı geri atarım dedi.
Gitar geldiğinde kırık ve ürün eksik geldi.Kargo şirketi inceledi iyice bizden değil böyle göndermişler dedi,Kargoyu dağıtan çocuk tanıdığım abi dedi gel arabaya bakalım arabaya baktık parça falan düşmemiş kırık göndermişler.
Saygılar...