M_C_S_A_D_I_K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saçma yorum yazmıyorum inan sago hakkında senden daha çok şey biliyorumdur
kits ve sonrasında görmesek ne değişir beyaz showda çıktığı kits albümünden sonraydı ve başkalarının yaptığı işi kötüleyerek prim yapmaya devam ediyordu orda da.. ve ben şeker yalayarak para kazanmam diye orda da dedi ez*k beyin
geçen senelerde aybenin başörtülü resmi nete düşünce kolera ben din üzerinden rap yapmam diyordu şimdi myspace'inde çarşaflı resmi var =)
o şarkılar eski gelipte buraya yazıp adamı karalamayın. adamın namusuna konserde küfrettiler gidip silahla vursamıydı. Adamı sanki dini içinmi seviyorlar. O güzel şarkıları yapmasa kimse sagoyu sevmezdi zaten. Herkesin ona taraf olacağını bile bile dine yöneldiğini açıklamıştır ve beni kimse dinlemiyorsa dinlemesin demiştir. Ceza gibi küfredip sonra konserde gaza geldim demiyor. s. g. adlı şarkıyıda yaptım dedi ve sonra bıraktım dedi. 7 sene önceki mevzuları açmanın anlamı yok. sagodan kimseye ekmek yok dinlemiyorsanız dinlemeyin. boş boş şunu yaptı bunu yaptı yazmanız gereksiz.

ayrıca rokanın sagoya söylediklerini bir okuyun ben olsam sagonun yerinde çök kötü olurdu.