Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Adam hem hakkımızı yiyor hemde hak hukuktan bahsediyor en çok bize karşı mahçuptu bari ilk ödemeyi bizimkini yapsaydı. Gece baktım siteler gitti. Yazdım relax sakin panik yapma diyor :S Sanki askerlik arkadaşım tamam bende abi felan diye konuşuyordumda saygıdan benden büyük diye.
Adam bekle dedi 2 de çalışmalar başlayacak biri hddye yüklendi vps müşterisi fazla dosya yükledi makina kapandı 500 gb ilave yapacaklar dedi. Peki dedim saat 2'ye geliyordu çıktım.(Gece)
Sabah geldim ne oldu düzeldimi. Yok. Neden? Ben adamlara kurtarın dedim onlar format atmış herşey silindi.
Biraz daha durdu nedir durum dedim. Hdd yanmış dedi. Bir dediği diğerini tutmuyor bu ne şimdi?
Artık ekmek ye veya yeme bu host işleri üzerinden. Kaliteli iş yapanları görüyoruz adamlar sapasağlam ayakta. O parada sana haram olsun.
Bu adamlardan sakın ve sakın hiç bir ürün veya hizmet almayın. Başınız gerçekten yanar. Sanmayın ki durduk yere karalıyoruz. Asla!
Bizim başımız yandı mı yandı. Allahtan şuanki firmamız TTNETDC sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, yedekli çalışıyorlar tabi. Geçen haftaki yedeği varmış. Vps i kapatmalarına rağmen yedekler duruyordu. Sağolsunlar yardımcı oldular açtılar tekrar vps yedekleri yüklediler. Yoksa elimizde şuan ne site vardı ne bişey. Bizde rezil olacaktık müşterilere.
Sakın ucuz olan yüksek özellikli görünen şeylere aldanmayın. Kaliteli firmalar ile çalışın isterse normale göre pahalı olsun. Yeterki kafanız rahat etsin.
Herkese Hayırlı Çalışmalar Dilerim.