M_C_S_A_D_I_K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi yandan benim tarzım rap değil sagopa kajmer müziği deyip bi yandan ben rap yapıyorum diyorsa
sadece ceza değil fuat ve undergrounddan 4-5 kişiye daha dava açıyorsa
underground rapçilerin önünü kesmeye çalışıp tekeline almaya çalışıyorsa
dini istismar ediyor ve bundan dolayı prim yapıyorsa arkasında durmam önünde engel olurum
ben kimse sago dinlemesin demiyorum karakterine laf ediyorum 2004 yılından bu yana sagopa kajmer dinliyorum ve 99 promo albümünden tut saykodelik ep 'ye kadar bütün diskografisi arşivimde halen çoğu şarkısı ezberimde
ve nedense sagopayı savunanların yüzde 80den fazlası sagopayı dinlemeye başlayalı 1 sene olmuş rapi çok iyi biliyormuş gibi konuşanlar
Sen önünde dursan ne yazar durmasan ne yazar, sagopa kendini aşmış bir adam. bu tarz ezikçe karalamalara şeyine takmayan bir adam. underground'a dava açıcak tabiiki sanırım sansar dan vs. bahsediyorsun. Gördük dava sonrası sago haklımıymış haksızmıymış. Hemen bu durumu paraya dökmeyi bildi sansar. Bu davadan sonra patlamadımı zaten. Her partide davadan snra yaptığı paranı verdim şarkısını söylemedi. Demekki sago aslında sansara estek olmuş . Kaşınanı farklı yollardan kaşırsın sagoda bu yolu seçti. Bulaşmayın adama o zaman. Ceza vs. kişiler karı kızı hemde kız arkadaşlarını klipte malzeme ediyor sesiniz çıkmıyor sagonun sözleri gerçekler olunca yok dini kullanıyor vs. dinleme kardeşim sen dinlemezsen sagoya bişi olmaz.
2000 yılından beri sagopa kajmer dinliyorum. 2004 yılından beri sagopa kajmer fan sitem var. İnan sagopa nın en underground zamanından şuanki popülerlik zamanına kadar hep yanındaydım. nasıl geliştiğini psikolojisinin ne yönde değiştiğini benden daha iyi bilemezsin. sen hiç rüyandan dinle ilgili bişi görüp ağlayarak kalktınmı, yanımda hıçkıra hıçkıra ağladı. İnan sadece o rüya insanı %100 değiştirir. Yunus abi televizyondan dolan bilgilerle değil kendi araştırarak kendi geliştirerek bugünlere gelmiş biridir. Ayrıca Kimse geçmişi ile yargılanamaz. Ki s******* gidin popun p***** şarkısıda sonuna kadar mükemmel gerçeklerle doludur.