GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, İlk önce kim oldugunuzu ve haykotube ile aranızdaki diyalogu anlatırsanız bizde anlarız,
Ben Biz'i mertden satın alabilirsem ( yada satarsa ) kac kuruşsa verip almaya talibim.
Düzgün bir şekilde yönetmek için, Eger bu duruma hayko cepkin itiraz edip mahkemeye felan verirse
her türlü mücadeleye hazırım. Zaten hayko düzgün yöneten birini neden mahkemeye versinki.
Birde merak ettigim şu 2 saatlik duran yazı nedir acaba ? Küfür felansa benimle özelden paylaşabiliriz.
Küfür değil haykoyu aşşağılayan bir yazı. Mert haykodan çok yüksek miktarda para alıyormuş benim haberim yoktu. Daha sonra asistanı ile konuştum. Aldığı miktarı öğrenince şok oldum. 1 yıl diye aldığı parayla neredeyse 3 yıllık sunucu kiralanır. Mertin size satacağını yada vereceğini sanmam. Versede Haykonun bu siteye destek vermeyeceğini bilmenizi isterim. Üyelerden de tepki gören bir siteydi ve şu anda tam anlamıyla bitmiş durumda. Merti anlamak mümkün değil zaten. Örnek vermek gerekirse bir fotoğraf karesinde HaykoTube pankartı açılmıştı bu fotoğrafta yer alan herkesi siteden banladı. Ayrıca Haykonun uyarılarına rağmen HaykoTube adresinide kara listeye alıp kaldırmamıştır. Alsanızda işinize yaramaz destek olmayacak çünkü. Ben sadece fanım 50 den fazla konserinde bulundum. Onların haricinde Tv programları Etkinliklerde var.