Bir kaç yıl önce bende senin durumunda kalmıştım. Telefon edip çağırdılar. Bir miktar para gerekiyormuş foto çekimi için. Bir de sakal traşı filan olman lazım dediler. Yanında takım elbise bir de günlük elbise ile gel dediler. Ben de o kadar istekten sonra kendimi çırak olarak işe başlıyormuşum gibi hissettim. Düşündüm, bir süre sonra aradım gelmeyeceğimi söyledim, kaydımı silmelerini söyledim. Böylece kapandı gitti..
Seçtiklerine yolluyorlardır elbet ama ilk yolladıkları kişiler ince elenip sık dokunan kişiler olmadığından para kazanmakta esas amaç olur daha sonra iş değişir tabi karar sana kalmış çok büyük bir para değilse git bence kaybın olmaz geçenlerde bende ajans değil de bu dediğin olaya benzer bi iş görüşmesine gittim adamlar ürünlerini satmaktan çok bu şekilde para kazanıyolar bu kadar çok işsizden faydalanan açık gözlüler maalesef az değil..
Direk yaşayan kişilerden dinlemem iyi oldu,teşekkür ederim ikinizede.Bayağı ünlü oyuncu çıkarmış ajans,sağlam bir yer şansımı deniyeyim en iyisi,belki bize de şans güler