ing içerikli siteydi. gülüyorum ağlasam daha iyi mi
sabo ne yapayım oğlum acımızı paylaşıyoruz

ayrıca başka hesabım falan da yok.
Alıntı
Yorumlara çok güldüm. Sanki adam hasta olmuşta herkes geçmiş olsun demiş Adam çok kazanmak için pini girilmiş yedek hesaplar satın almış. Sonrada ana hesabını riske sokmadan yedek hesaplarıyla hile yaparak kazanmaya çalışmış. Google anlarsa yedek hesap nasıl olsa anlamazsada malı götürürüz demiş. Olay bundan ibaret. Adsenseden aylık 10.000 veya daha fazla yada o civarlarda kazananlar nasıl kazanıyo sanıyosunuz. Bunları bilmeyenmi kaldı. Anlamadığım niye konu açma gereği duymuş?
dediğin o hesapta geçerli değildi.
arkadaşlar hile diyorsunuzda hile falan yoktu. bir gün mail adresine reklam verenleri düşündüğümüz için hesabınızı kapatıyoruz. kusura bakmayın diye mail gelirse şaşırmayın. hile yaparak olsa hiç ödeme almazdım o hesaptan aylardır alıyorum.
ayrıca niye konu açmaya gerek duydum icimdeki acıyı gülerek geçirmek
he bu arada biz yeni kazanmaya başladık. öğrendik az buçuk bir şeyler araba aldırdı 40 milyarlık google bana. şükürler olsun halimize diyip geçmeyi bilmek gerek.
şimdide üniversitede okutacak. bu tür şeyleri hep ders olarak görmeyi bilmişimdir nasıl mı size tavsiyem de o. o kaybettiğin paranın acısıyla bir azimle daha çok çalışır, açığı kapatır düze çıkarsın. önemli olan bu azmi yakayabilmekte.