arkadaşlar, postları okudum ama ilk defa denk geliyorum sormadan edemedim..
sexy wallpaper ve erotic wallpaper kelimelerinde hep ilk 2. sırada çıkıyordu sitem. Şimdi uçmuş gitmiş, sürekli içerik ekledim o konularda çok problem oldugunu sanmıyorum, link de kasmadım deli gibi, neden böyle oldu derken bu postu okudum yani dalgalanma olayını.
Şimdi günlük hit zaten fazla değildi ama sürekli yavaş yavaş artıyordu. En son günlük 2k'yı geçiyordu. Şu saatte normalde 1400 falan olması gerekirken 500'e düşmüş. Bu dalgalanma dediğimiz olay tam olarak nedir?
bir de bazı kelimelerden ziyaretçi geliyor bazılarından gelmiyor, nitekim en çok bu 2 kelimeden gelirdi. Sizce durum nedir? tam da güzel güzel ilerliyordu bir anda bu hale geldi kötü oldu, ne önerirsiniz?
Bir de bugün pagerank'im 1 gözüküyor, pr5'den backlink almıştım, onun bir etkisini görseydim görür müydüm? yani şu an bu arama sonuçlarında çıkmama olayım ve pagerank'im kalıcı mıdır? dalgalanma dediğimiz şey bitti mi? yoksa devam mı ve ne kadar sürer, birileri pozitif birşeyler yazsın çok ihtiyacım var sinirlerim bozuk