Ben de yaklaşık 8 aydır kullanıyorum uploading.com ' u . İyi de para kazandım . Yaklaşık 400 dolar .
Ancak son aylarda hiç upload yapmadım .
Upload yaptığım zamanlarda sürekli rapidshare manager'ı kullanıyordum . Ancak iki gün önce (yeni sisteme geçmeden önce), kazançlarım uzun süredir azaldığı için rapidshare manager aracılığı ile rapidshareden upload yapmak istedim, ancak sürekli hata verdi durdu.
Bugün sabah kalktıgımda yeni sisteme geçtiklerini gördüm,inceledim nedir ne değildir diye. Gerçekten de eskiye nazaran ciddi bir önem kazanmış TR downloadları . Ayrıca yanlış okumadıysam ülke ayrımı ortadan kalkmış .
Ancak rapidshare upload özelliğini kullanmaya kalkınca , bütün moralim sıfıra indi .
Deneme amaçlı arka arkaya birkaç link koydum ,hemen indirildi diye gösterdi , ama gelin görün ki linkleri 3.5 kb civarında dosyalara çeviriyordu

Umarım yakın zamanda düzeltirler rapidshare uploader fonksiyonunu , zira bu özellik çalışmazsa benim için hiçbir işe yaramayacak uploading.com .
Ama eğer düzeltirlerse ve eskisi gibi çalışmaya devam ederse ( eklediğiniz rapidshare linkleri yaklaşık 1 gun içinde uploading.com linklerine çeviriliyordu otomatik olarak .), o zaman ciddi bir gelir kapısı olabilir bizim için
Uploading.com ile ilgili sorusu olan arkadaşlara ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .