Arkadaşlar, yaklaşık olarak 1 sene önce aldığım powerball'umu satmaya karar verdim, odamı toparlarken gözüme çarptı ve değerlendirmek istiyorum. Umarım alacak olan/alan arkadaşım da mümkün mertebede faydasını görecektir, gerçekten eğlenceli bir alet ve teknoloji

Üründen kendim biraz bahsetmek istiyorum. Az çok fizik okuyanlar bilir, merkez kaç kuvveti ve momentum dengesi dediğimiz denge mevcut. Bu alet bunun ikisini de bünyesinde toplamış, yani şöyle. Bu aleti bir ip ile çalıştırıyorsunuz ve kendisinin dönüş güdümüne göre belirlediği bir alanı var, o alanı yakaladıktan sonra ne kadar hızlı çevirirseniz merkez kaç kuvveti (mkk) ve momentumu sayesinde alet sağa sola sapmaya başlıyor ve siz bunu elinizle kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. Tabii ki şöyle bir şey de var, ne kadar hızlı çevirirseniz ve ne kadar dayanmaya çalışırsanız topun ağırlığı giderek artıyor

Araştırdım biraz, bazı sitelerde geniş açıklamasını ve ürüne ait olan fiyatı bulabilirsiniz.
Bakınız ;
POWERBALL SIGNATURE DIGITAL SAYAÇLI STRES TOPU AlcamSatcam.com 152453 PowerBall Dijital Sayaçlı IŞIKLI - Signature, #18297596 Gittigidiyor.com
Ürünün resmi sitesi ise :
NSD Powerball Gyroscope for sports and fitness, carpal tunnel, tennis elbow, tendonitis, wrist pain and grip strength
Ürün yaklaşık olarak alışveriş sitelerinde 85-95tl civarında satılmakta fakat ben 60 lira istiyorum. Hemen bi' fotoğrafta ekliyim, isteyenler faydalansın. Eğer ürün hakkında detaylı bilgi isterseniz PM atabilirsiniz.

Not : Ürünün ilk olarak ücreti alınacaktır. Paypal ve İşbank ile çalışmaktayım. Ürün ücreti alındığında aynı gün içerisinde kargoya vericem.