Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tebrik ederim de şu var;
Madem böle uygulama başlattın bundan sonrası için yap. 1 senedir bu işi yapan yerler ne olucak ? Adam 2008 yılında .csv yolladı bir daha yollamadı diyelim. 2008 yılının tüm aylarında seni vergi muafı olduğunu söylüyor ve tüm 2008 yılındaki o ayları geriye dönük cezalı olarak alıyor.
Diyorki TİB'den belgeyi aldığınız ve bu listeyi gönderdiğiniz gün maaliyeye ben bu işi yapıyorum diye bildirip Vergi levhası iş yeri açtırmanız lazımdı diyor. Bundan sonrası için yapın. Yada üyelere bilgilendirme maili gönderilmeliydi en azından. Neyse ben sen o belki 3 - 5 milyarı verebilicezde adam 1 kere bunu denemiş liste yollayıp bırakmış bu işi o zaman bu adamın ödeyeceği para ne oluyor?
Ben uygulamanın yanlış yada yapılmaması gerektiğini savunmuyorum ama çok baştan savma olmuş.
sende haklısın adam 1 kere yollamış 5 ay yollamamış sadece 1 ay yapmış işi bırakmış canı çok yanan olur. şu konuyada değinmek istiyorum,geçen açtıgınız konu da da tib yetkililieri ile görüşme sağladım ve böyle bir uygulama yok olsa bile ilk duyacağınız yar www.tib.gov.tr dir die bir mail geldi.

saygılarımla