netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben birşey merak ediyorum 1 mb olan dosyalara 1 puan verdigini duydum acaba 5 mb ve 50 mb olan dosyalara ne kadar verir ??
5 mb üstü bütün dosyalarda download başına 1 puan verilir.

10ur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
premium indirince puan vermiyor mu ?
Premium veya free farketmez her indirmede 1 puan veriyor.

utkuts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar vermez olurmu veriyor tabii ki.
5 MB üstü her dosya için 1 point veriyor. Eğer premiumdan indirilirse saatte 4 point veriyor en fazla.
1 premium 1 kişinin hesabına günde 10 puan kazandırabilir yani sizin dosyalarınızı günde 100 tane premium üye indirse 100x10=1000 puan eder free lerde limit yok günde toplam 10 k puan kazanan hesaplar gördüm.

peki rapidshareden daha çok kazandıran upload sitesi biliyormusunuz türk hitleride sayan.
Netload direk paypal olarak ödeme yapıyor.

R3PL4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi bende bunu sorucaktim,peki nerden uye olup baslaya bilirim ?
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting sayfasına girip ufak bi resim upload et açılan sayfada collector's login yazısını bulup oradaki bilgileri doldurduğunda üyelik başlatmış olursun hesaba bi daha girmek istediğinde free zone den giriş yapabilirsin.

Peki puanlar aylık olarak sıfırlanıyor mu örnegin 100 puanım var ay sonu sıfırlanıyo mu.
Premium üyeliğe upload yaparsan premium süresi bitince 14 gün daha bekler uzatmak için eğer uzatmazsan hesap iptal olur tabi içindeki dossyalarda. Tabi link taşıma seçeneği
ile dosyalarını farklı bi hesaba da aktarabilirsin.

Başka sorusu olan ?