GTA daki arabalara benzetmişler ama ben begenmedim açıkcası. Arabayı aldıktan sonra ki zevkini tam bilmiyorum üstünde oynamalar yapıcaksın yine masraf cıkıcak. İç mekan sade ve güzel olmuş ben iç kısmını beğendim ama dışını cidden kötü yapmışlar. Tamponları değiştirmen gerekebilir boya da şart gibi şu anda.

Karar senin açıkcası ama full modifiye edicem diyorsan modifiyeli arac almanın pek bir mantıgı yok bunu sende bilirsin =)
evet full modifiyeye gerek yok ama hocam bu tarz kısmen modifiyeli bir araçta olabilir çünkü 1 yıl falan kullanıcam sonra ya yatıcak araba ya satıcam askerlik nedeni ile diyebilirsiniz askerden sonra al ki yakınlarım hep öyle diyor ama sağlık oluyor zevk oluyor altımızda araba yok millete ağız eğmek durumunda kalıyoruz yeri geldiği zaman buna boya , pasta vs gibi işlemlere para vermicem arkadaşım oto boyacı dükkanı var kankim o yapıcak herşeyi onun için onlar sorun değil benim için
hocam sen izmirdesin araba 06 plaka bence şehrine yakın yerlere bak
izmirde olsa iyi olur aslında ancak internet ortamında pek hoşuma giden izmir içinde bir arabaya rastlamadım araba pazarına gidicek vakitte olmuyor hiç hep bir bahane oluyor onun için hocam eğer karar verirsem gider alır gelirim hem hava değişikliği olur ihtiyacımda var zaten