Arkadaşlar 2-3 gündür kitap araştırıyorum tam olarak bir planının içerisindeyim ve sizinde düşüncülerinizi almak istedim,Şimdi Tam olarak bir seviye bilmeden ne kadar düzen yapılsa bir iş yapılsa eksik kalınıyor ve bir çok proje yapmak istediğin zaman ne kadar internetde olsa elinin altında bir kitap olmasını istiyorsunuz.Bu benim kendi düşüncem böyle düşünenen bir çok arkadaşlar vardır,

Şimdi ilk olarak Bir Web ve Grafik Tasarımcının Öğreneceği adımları söylüyorum,
Benim görüşümce,

Web Tasarım & Programlama Kursu Olarak;
- HTML
- CSS
- XHTML DHTML ( İLERİ DÜZEY )
- Java Script
- XML
- PHP & Mysql ( Programlamaya Girmekte İleri Düzey )
- ASP & Mssql & Access ( Programlamaya Girmekte İleri Düzey )
- Asp.NET ( Programlama girmekte ileri düzey )

Adobe Web & Grafik Tasarım Eğitimi
- Fireworks
- Dreamweaver
- Flash
- Photoshop
- Illustrator
- Indesing
- Freehand
- Flex
- AfterEffects

Bunların Yanı Sıra Ek Olarak Bilienen

- Action Script
- Ajax
- Web 2.0
- QuarkXpress
- Seo
- Unix Linux Ağ Yönetim Sistemi
- Windows Server Yönetim Sistemi
- Sql Server 2005
- XML
- RSS
- E-ticaret

Bir Web Tasarımcısı veya web programlama grafik tasarımcı bu maddelerden bilinerek işe alınıyor herkesin aradığı bu şimdi Burda bazı yönler ayrılıyor.Fakat burdaki amaç şudur;
* İnternet Sitelerini Önermeyin arkadaşlar şurdan bilgiler alınır gibi,
* Burdaki amacım bir web&grafik tasarımcının tam olarak çalışma şeklinde izliyeceği yol ve önereceğiniz kitaplar Adımlar bu şekilde hangi kitapı neyi olarak önerirsiniz,
Burdaki Bir çok ünvanlarda alınabilecek seviye,
Adobe Uzmanı,
Web Programlama,
Php uzmanı,
Asp uzmanı,
ASP.NET uzmanı,
ve bir çok ünvan

Arkadaşlar Bir webtasarımcı olarak burda daha istediğim öneriler hangi yol hangi plan şeklinde alınabilecek önerilecek kitaplar örneğin şu şekilde olursa daha pratik olur

Web Tasarımcı olmak için; html css photoshop dreamweaver php kitap önerileri; aa yayıncılık yada bb yazarın kitapları gibi olursa herkesin işine yarar diye düşünüyorum.