digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 ayda böyle düşündüseniz hep yanlış yerlerde gezmişsiniz. hep webmaster forumlarını gezerseniz bu kanıya varırsınız. Siz internete gezmiyorsunuz siz sadece webmaster sitelerinde geziyorsunuz anladığım kadarı ile...
İngilizce model uçak hobi bloglarını gezin, kadınların el işi ve yemek tarifleri yayınladıkları bloglaırnı gezin.
Yabancı yazılımcıların kendi kişisel bloglarını gezin...
Samimi link veren bir sürü site var. Önce kendi sitene bakacaksın benim sitemde link verilmeye değer ne var diye... Çünkü gerçekten link verilmeye değer bir şey koyduğunda çalandan ok link veren çıkıyor...
İşin ideali öğretilsin derken bunu kastediyorum. Webmaster dünyasına girmenizin üzerinden 2 ay geçmiş. İşin sadece kurnazlık kısımları kalmış aklınızda... 2 ayda google için proje üretmişsiniz...
Eğer nofollow un ciddi etkisi olsa internet bugünkünden daha kirli bir yer olur. çünkü nofollow linklerin %60 ı otomatik botlarla eklenir...
hocam şimdi bi adres veriyorum gir bi bak sadece nofollow linkleri var
bide kendi diğer sitelerimden veridğim linkler 2 tane birisi pr0 biriside pr2
site pr5 sence google neye verdi pryi 27 tane sayfası var fazla deil 27 5 aydır 27 sayfa özgün içerik desen yok link desen yok yok oğlu yok ama 1500 tane nofollow linki var tek tek ellerimle girdim hepsini Parça Kontör Merkezi,Tam Kontör,Parça Kontör,Turkcell,vodafone,Avea bakabilirsin siteye

senin dediklerinde doğru sanada katılıyorum hatta inanmak istiyorum ama ne yazıkki internet çöp olmuş başlıca siteler var kaliteli geri kalanı boş