Bir çarşamba akşamı...Genç erkek sevgilisinin evinin önüne gidiyor...Haber vermeden...Çünkü sevgilisine hiçbir şekilde ulaşamıyor...Ne telefon ne de başka birşey...Neyse evinin önünde bekliyor...Niye beklediğini o da bilmiyor...Zili çalmaktan korkuyor.Ya babası evdeyse diye.10-15 dakika sonra "Aaaa O da ne?" Sevgilisi küçük kardeşiyle balkona çıkmış.Buna çok seviniyor genç , çok şanslı olduğunu düşünüyor ve hemen sevgilisine el sallıyor...Sevgilisi de bunu görüyor ve şaşırıp hemen aşağıya iniyor.Birbirlerini öpüyorlar.Genç biraz gezme şansımız var mı diyor?Kızın babası evde yokmuş.Ama kız babasının ne zaman geleceğini bilmiyor.Tekrar yukarı çıkıp babasını arıyor.Babası yakınlarda bi dükkanda ve kızın yanına gelip anahtarı almasını söylüyor.Kız babasının yanına gidiyor ve gence burada beklemesini geleceğini söylüyor.Ama genç çaktırmadan arkasından gidiyor,kız babasının yanında biraz oturuyor anahtarı alıp geliyor...Tekrar buluşuyorlar...Anahtarı eve bıraktıktan sonra tekrar yanına geliyor kız,gencin yanına...Gezmek için...Tam evden ayrılırken aralarında ufak bir gerginlik oluyor ve erkek suratını asıyor...Kız da suratını asıyorsun madem ben geri dönüyorum o zaman diyor...Erkek yürür müsün diyor ve caddeye geliyorlar...Ardından yine aynı şey kız senin bu suratını çekemem diyor ve arkasını dönüp gidiyor.Genç de delikanlı ya,yediremiyor kendisine bunu hemen kızın kolundan tutuyor...Kız da bi o kadar inatçı geri dönmekte kararlı...Erkekten kurtulmaya çalışıyor ancak genç bırakmıyor...Ardından kız bağırmaya başlıyor bırak beni diyor.Tüm caddedeki insanlar bunları izliyor...Hatta bazıları kızıp polisi çağıracam diyor...Erkek , kıza bağırmamasını söylüyor ama kız dinlemiyor.Daha da çok bağırıyor.Erkek iyice sinirleniyor ve istemeden kıza bi tokat atıyor...İlk tokat...Kız yanağını tutuyor.Erkek nereye gidersen git diyor ve bırakıyor...Kız bişi söylemeden yürüyor...Caddedeki insanlar bu 2 gence çok kızıyor ve bağırıyorlar...Genç biraz yürüyor ve yaptığının büyük bi hata olduğunu düşünüp kızın arkasından koşuyor...Koşuyor ve yakalıyor.kız bana bi daha dokunmayacaksın diyor...Konuşmaya çalışıyor...Ama kız dinlemeden evine giriyor...Bu gençler bu hafta sözlenecekti...Birbirlerine deli gibi aşıklardı...Ölümüne seviyoruz diyorlardı...Birbirleri için o kadar çok fedakarlıklar yapmışlardı ki....Çok uzun süredir beraberlerdi ve hiçbir şey onları ayıramazdı...
Arkadaşlar bu genç malesef benim...Yaşadığım bu olay 3-4 saat öncesine ait ve şu an çok kötü bir durumdayım...Çok büyük bi hata yaptığımı düşünüyorum.Elim kırılsaydı da vurmasaydım...Anlık sinirlerin ne kadar kötü birşey olduğunu gördüm...Anlık sinirler...Sevgiliye atılan tokat...