Öncelikle sağol...
Birkaç ay öncesinde antivirus falan kullanmıyordum. Virus üstüne virus girmiş pek etkilemiyordu ta ki frame virüsü girene kadar İlk başlarda .cn popupları açılmaya başladı. Daha sonra birçok arkadaştan siten virüs uyarısı verdi diye bilgiler almaya başladım. Bazı sitelerimde kaymalar olduğunu da gördüm. Düzenlemek için baktığımda frame kodları gördüm o sayfalarımda. Daha sonra internette biraz araştırma yaptım. Bu virusun index, login, home gibi sayfalara zararlı kodlarını eklediğini duydum. Herşeyi yaptım ne yazık ki çözüme ulaşamadım. Antivirusleri kurdum tek tek tarattım yine olmadı. En sonunda format attım ne yazık ki. Daha sonra cpanelden tüm ftp şifrelerimi değiştirdim tüm sitelerimin dosyalarını tekrar attım. Bir sitemi kurtaramadım ve mozilla ile google zararlı site damgasını yapıştırdı (: O sitemi de temizleyip bildirim yolladım google'ye ve sorunlarım çözülmüş oldu.
Antivirus olmadığı için bulaştı sanırım biryerlerden. Araştırmama göre oradan da Filezilla ftp bilgilerini xml olarak kaydettiğinden dolayı sitelerime bulaşmış. Ayrıca crackli Cute FTP 'nin de aynı sonucları cıkardığını okumuştum.
Format attıktan sonra Nod32 antivirus ve SmartFTP'yi kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı şükür