jxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinle karıştırma beni ben durduk yere kimseye sataşmam.Bana insanlığı öğretecek son kişilerden biride sensindir.Gelin insan gibi mesaj yazın bende sevap yazmayayım.Açtığınız konu başlıkları "Fenerbahçe'de eziklik var,Fenerasyon,federasyon Fenerbahçe'nin emrinde" tarzında oluyor hep.Aynı konular bjk alehinde açılsa, kesinlikle siz tepkisiz kalırsınız.

O konuyu ben açmadım,konuda mesajımda yok.Kaldıki bir futbolcu hakkında açılan konuda tartışma çıkmaz,çünkü başka bir takıma sataşma yok.

İnternet elimin altında ben de bilirim bjk yi kötüleyen haberler bulup eklemesini ama şimdiye kadar yapmadım, yapmam da.
Sana insanlığı öğretmek gibi bi niyetim yok.Her takım için eleştirisel konular açılabilir.Benim sana gösterdiğim tepki, böyle konular acma diyecek kişi sen olmadığındandır.
Arkadaş ne yapmış haberi kendisimi yazmış.Spor sitelerinde olan bi haberi paylaşmış buna kimse karışamaz.
Madem eleştiri konusu acmak yasak ozaman futbolcu adına konu acmakda yasakdır.Orayada tepkini göster burası taraftar forumu değil desene.Herkesin taraf olduğu bir yer vardır ama seninki sadece fener alehine açılan konulara oluyor.
Mesajımın başına bakarsan benimde aurellonun menajerini eleştiren mesajımı görürsün.
Sende istediğin kadar bjk aleyhine konu aç sana açma diyenmi var?
Eğer haksız bi konu olursa sana gösterdiğim gibi onada tepki gösteririm.
Bu son mesajım hala anlamadıysan yapabileceğim bişey yok.