Sen neden sadece fener alehine acılan konulara tepki gösterip burası taraftar forumu diğil diyorsun.Fenerli futbolcu hakkında acılan konularada tepki göster ondan sonra konuş.Her konuda birine sataşıp duruyorsun ondan sonra insan cıksın diyorsun.Bence sen insan olmayı dene.
Eğer rahatsız oluyorsan edersin şikayetini ,burda onu acma bunu acma diyecek kişi sen değilsin.
Kendinle karıştırma beni ben durduk yere kimseye sataşmam.Bana insanlığı öğretecek son kişilerden biride sensindir.Gelin insan gibi mesaj yazın bende sevap yazmayayım.Açtığınız konu başlıkları "Fenerbahçe'de eziklik var,Fenerasyon,federasyon Fenerbahçe'nin emrinde" tarzında oluyor hep.Aynı konular bjk alehinde açılsa, kesinlikle siz tepkisiz kalırsınız.
türkiyede yüzlerce futbolcu olmasına rağmen neden daniel guiza başlığı açılıyor.
İlle Lehine mi Konu Açmak Lazım.
O konuyu ben açmadım,konuda mesajımda yok.Kaldıki bir futbolcu hakkında açılan konuda tartışma çıkmaz,çünkü başka bir takıma sataşma yok.
İnternet elimin altında ben de bilirim bjk yi kötüleyen haberler bulup eklemesini ama şimdiye kadar yapmadım, yapmam da.